Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Jätevesijärjestelmät

Pipelife jätevesijärjestelmät tarjoavat laajan valikoiman haja-asutusalueen jätevedenpuhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita. Laadukkaat jätevedenpuhdistusjärjestelmämme perustuvat maaperäkäsittely- ja panospuh­distusteknologiaan.

Kuluttaja:

Tutustu jätevesiratkaisuihimme kuluttajasivuillamme osoitteessa www.puhdastulevaisuus.fi. Sivustolta voit tilata myös ilmaisen jätevesioppaan. Opas on kattava tietopaketti jätevedenpuhdistuksesta, jätevesijärjestelmistä ja uudistuneesta jätevesilainsäädännöstä. Sivustolta löydät myös verkkokaupan, josta voit ostaa jätevesijärjestelmien huoltotuotteet ja laituriponttonit. Kauttamme on mahdollista myös tilata maksuton jätevesikartoitus kiinteistöllesi. Kartoituksessa saat kumppanimme tarkastamaan nykyisen jätevesijärjestelmäsi tilan ja arvioimaan mahdolliset saneeraustarpeet. Tilaa kartoitus tästä.

Ammattilainen:

Olemme koonneet jätevesijärjestelmät valmiiksi ratkaisuiksi yhden LVI-numeron alle, joten urakoitsijan on helppo hankkia ja asentaa ne kuluttaja-asiakkaalleen. Tuotteiden joukosta voit koota myös itse asiakkaan tarpeiden mukaisen jäteveden puhdistusjärjestelmän: Valitse esiselkeytyssäiliö ja siihen soveltuvat tuotteet suodatus- tai imeytyskentän rakentamiseksi. 

Lisätietoa ammattilaiselle

Yhteyshenkilöt

Aki Lause

Aki Lause

Avainasiakasvastaava, jälleenmyynti

Lataa vCard
Jorma Räihä

Jorma Räihä

Myyntineuvottelija, mittatilauskaivot ja jätevesijärjestelmät

Lataa vCard
Jatevesijarjestelmat_PL_2017