Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Pipelife putket sade- ja hulevesien johtamiseen

Pipelifen sadevesijärjestelmä koostuu Raineo® tuplavahva sadevesiputkista, Tupla sadevesi-, rumpu-, salaoja- ja yhdistelmäputkista, sekä Jenga kierresaumaputkista.

Raineo® tuplavahva sadevesiputki on rakenneseinämäinen sadevesi- ja rumpuputki sade- ja hulevesien johtamiseen. Raineo putkilla on Nordic Poly Mark -laatumerkki, joka takaa kestävyyden myös pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Raineo putket ovat kevyitä käsitellä ja niillä on erinomaiset virtausominaisuudet. Putken käyttöluokka on SN8.

Pipelifen Tupla putket ovat tarkoitettu tekniseen kuivatukseen sekä rumpuputkiksi. Tupla yhdistelmäputket on tarkoitettu sade- ja hulevesijärjestelmien rakentamiseen. Tupla putket ovat aallotettuja päältä ja sileitä sisältä. Putkien käyttöluokka on SN4-SN8. Tuotteiden laatu varmistetaan Pipelife Finland Oy:n tehdasstandardilla.

Pipelife Jenga kierresaumaputki on monikäyttöinen putkijärjestelmä uudisrakentamisen ja saneeraamisen. Kevytrakenteinen Jenga soveltuu mm. sadevesiverkostojen rakentamiseen, rumpuputkiksi, kaivoiksi ja säiliöiksi. Pipelife Jenga valmistetaan rengasjäykkyydeltään SN2, SN4 ja SN8 luokkiin.

Pipelife putket sade- ja hulevesien johtamiseen

Pipelifen sadevesijärjestelmä koostuu Raineo® tuplavahva sadevesiputkista, Tupla sadevesi-, rumpu-, salaoja- ja yhdistelmäputkista, sekä Jenga kierresaumaputkista. Tutustu valikoimaan tästä.

Lisätietoa

Yhteyshenkilö

Markku Kytäjä

Markku Kytäjä

Myyntipäällikkö, Infra

Lataa vCard