Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Pragma PP maaviemärijärjestelmä

Pragma PP on maaviemärijärjestelmä sisältäen viemäriputket, yhteet ja kaivot. Pragma tuotteiden valikoimasta voit valita putket ulkohalkaisijaltaan 160 mm - 1000 mm dimensioihin.

Pragma PP -viemäriputki on moniin käyttötarkoituksiin soveltuva rakenneseinämäinen maaviemäriputkijärjestelmä. Pragma PP -viemäriä voidaan soveltaa useisiin käyttötarkoituksiin: jäte- ja sadevesien viemäröintiin, tarkistuskaivoihin ja suojaputkeksi. Järjestelmä soveltuu myös teollisuuden jätevesien johtamiseen tai kaatopaikoille. 

Pragma PP:n kaksoisseinämärakenteesta ansiosta putki on jäykkä, mutta samalla kevyt helpottaen kuljetusta ja asennusta. Soviteyhteiden kanssa Pragma PP -putket voidaan liittää lähes kaikkiin olemassaoleviin putkistoihin.

Pragma PP -maaviemärit sopivat erinomaisesti myös putkistosaneerauksiin. Pragma PP:n sitkeä materiaali ja kaksoisseinämärakenne soveltuu hyvin sujutussaneeraukseen, erityisesti kuluneisiin betoniputkistoihin.

Järjestelmän kaikki osat on valmistettu PP-b Bloc polypropeeni polymeerista. Pragman kaksoisseinämärakenne on suojattu patentoimalla.
 

Lisätietoa