Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Infra

Pipelife tarjoaa monipuolisia ratkaisuja infra- ja kunnallisteknisen rakentamisen tarpeisiin. Valikoimastamme löydät PE-paineputket ja -yhteet, sähköhitsausjärjestelmän, PVC-paineputket ja -yhteet, Raineo hulevesien hallintajärjestelmän, Sadevesi- rumpu- ja salaojaputket, Jenga PE-kierresaumaputket, kaivot, PVC- ja PP-maaviemärijärjestelmät, palopostit ja toimilaitekaivot.

PEH_w100

PE -paineputket ja yhteet

Pipelifen polyeteeniputkia käytetään paineellisina vesijohtoina puhtaalle vedelle sekä paineviemäreinä maa- ja vesistöasennuksiin. Lisäksi valikoimastamme löytyvät PE-kaasuputket. 

PEH_w100

Muovihitsausjärjestelmä

Pipelife-sähköhitsausjärjestelmästä sähkömuhvi- ja puskuhitsattavat yhteet ja sähköhitsauskoneet sekä automaattiset sähkö- tai puskuhitsauskoneet.

PEH_w100

PVC-paineputket ja -yhteet

Pipelifen PVC-paineputkissa on patentoitu Power Lock -tiiviste, joka varmistaa tiiviin järjestelmän. Pipelife PVC -paineputkien laatu varmistetaan Nordic Polymark -tuotestandardilla. Paineputkien päät on tulpattu kuljetuksen ajaksi.

PEH_w100

Raineo Hulevesien hallinta

Tulva on valinta ei luonnonilmiö

Tutustu lmarkkinoiden laajimpaan hulevesienhallinta ratkaisuun: Rainoe kattaa hulevesien keräämisen, johtamis, puhdistamisen ja viivyttämisen.

PEH_w100

Sadevesi-, rumpu- ja salaojaputket

Pipelifen Tuplavahva -sadevesijärjestelmän putket ovat aallotettuja päältä ja sileitä sisältä. Valikoima kattaa sadevesi- salaoja- ja rumpuputket käyttöluokkaan SN8.

PEH_w100

Pipelife Jenga -kierresaumaputket

Pipelife Jenga PE-kierresaumaputket soveltuvat sadevesi- tai rumpuputkiksi. Valmistamme ID 300-1200 tuotteet SN8, SN4 ja SN2 -käyttöluokkiin

PEH_w100

Stormbox-hulevesikasetit

Pipelifen ratkaisu sade- ja hulevesien hallintaan, viivyttämiseen ja imeyttämiseen. Lue lisää ratkaisustamme.
PEH_w100

NAL-maaviemärijärjestelmä

Pipelifen NAL-maaviemärijärjestelmää käytetään jäte- ja sadevesien viettoviemäröintiin. Valikoimaan kuuluvat massiivi PVC-putket käyttöluokissa SN4 ja SN8. Pipelife NAL-maaviemärijärjestelmän laadun varmistaa Nordic Polymark -tuotestandardi.

PEH_w100

Pragma® PP -maaviemärijärjestelmä

Pipelife Pragma PP® -maaviemäriputki soveltuu jäte- ja sadevesien viemäröintiin, tarkistuskaivoihin, saneeraukseen ja suojaputkeksi. Pragma PP:n kaksoisseinämärakenteesta johtuen PP-putki on jäykkä, mutta samalla kevyt helpottaen kuljetusta ja asennusta.

PEH_w100

Palopostit ja palovesiasema

Asennusvalmiit Pipelife palopostit ja palovesiasema sammutusveden ottopaikaksi. Lue lisää!