Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Infra-kunnallistekniset järjestelmät

Lue lisää kunnallisteknisistä järjestelmistämme. Valikoimastamme löydät NAL-maaviemärijärjestelmän, PVC-paineputket- ja yhteet, PEH-paineputket ja -yhteet, viemärikaivot, sähköhitsausjärjestelmän ja Pragma PP -maaviemärijärjestelmät ja Tuplavahva sadevesi-, salaoja- ja -rumpuputket sekä Jenga PE-kierresaumaputket. Tutustu myös Raineo® hulevesien hallintajärjestelmään.

Raineo Hulevesien hallinta

Tulva on valinta ei luonnonilmiö

Tutustu lmarkkinoiden laajimpaan hulevesienhallinta ratkaisuun: Rainoe kattaa hulevesien keräämisen, johtamis, puhdistamisen ja viivyttämisen.

NAL-maaviemärijärjestelmä

Pipelifen NAL-maaviemärijärjestelmää käytetään jäte- ja sadevesien viettoviemäröintiin. Valikoimaan kuuluvat massiivi PVC-putket käyttöluokissa SN4 ja SN8. Pipelife NAL-maaviemärijärjestelmän laadun varmistaa Nordic Polymark -tuotestandardi.

Pragma® PP -maaviemärijärjestelmä

Pipelife Pragma PP® -maaviemäriputki soveltuu jäte- ja sadevesien viemäröintiin, tarkistuskaivoihin, saneeraukseen ja suojaputkeksi. Pragma PP:n kaksoisseinämärakenteesta johtuen PP-putki on jäykkä, mutta samalla kevyt helpottaen kuljetusta ja asennusta.

PVC-paineputket ja -yhteet

Pipelifen PVC-paineputkissa on patentoitu Power Lock -tiiviste, joka varmistaa tiiviin järjestelmän. Pipelife PVC -paineputkien laatu varmistetaan Nordic Polymark -tuotestandardilla. Paineputkien päät on tulpattu kuljetuksen ajaksi.

PEH_w100

PEH -paineputket ja yhteet

Pipelifen polyeteeniputkia käytetään paineellisina vesijohtoina puhtaalle vedelle sekä paineviemäreinä maa- ja vesistöasennuksiin. Lisäksi valikoimastamme löytyvät PE-kaasuputket. 

PEH-putket_6_100

Kaasuputket

Pipelife-putkien valikoimasta löydät nyt tuotteet myös kaasuputkien asennuksiin. 

PEH-putket_6_100

Sähköhitsausjärjestelmä

Pipelife-sähköhitsausjärjestelmästä sähkömuhvi- ja puskuhitsattavat yhteet ja sähköhitsauskoneet sekä automaattiset sähkö- tai puskuhitsauskoneet.

PEH-putket_6_100

Pipelifen Kaivot

Pipelifen Kaivot on varastokaivoista ja räätälöidyistä mittatilauskaivoista koostuva kokonaisuus. Varastokaivovalikoimasta löydät viemärikaivot, salaojakaivot, sadevesikaivot ja tarkastushaarat. Mittatilauskaivot voit valita oman tarpeesi mukaan laajasta osavalikoimasta.

PEH-putket_6_100

Tuplavahva salaoja-, sadevesi- ja rumpuputket

Pipelifen Tuplavahva -sadevesijärjestelmän putket ovat aallotettuja päältä ja sileitä sisältä. Valikoima kattaa sadevesi- salaoja- ja rumpuputket käyttöluokkaan SN8.

PEH-putket_6_100

Pipelife Jenga -kierresaumaputket

Pipelife Jenga PE-kierresaumaputket soveltuvat sadevesi- tai rumpuputkiksi. Valmistamme ID 300-1200 tuotteet SN8, SN4 ja SN2 -käyttöluokkiin

PEH-putket_6_100

Stormbox -sade- ja hulevesienhallinta ja imeytysjärjestelmä

Pipelifen ratkaisu sade- ja hulevesien hallintaan, viivyttämiseen ja imeyttämiseen. Lue lisää ratkaisustamme.
PEH-putket_6_100

Palopostit ja palovesiasema

Asennusvalmiit Pipelife palopostit ja palovesiasema sammutusveden ottopaikaksi. Lue lisää!

Lisätietoa

 

Lue lisää Nordic Poly markista
Lue lisää Nordic Poly markista