Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Haluatko maailman parhaaksi Kiinteistötekniikan aluepäälliköksi

Pipelife on yksi maailman johtavista muoviputkijärjestelmien toimittajista.
Valmistamme ja markkinoimme tuotteitamme 28 maassa. Pipelife valmistaa putkijärjestelmiä useisiin käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin kiinteistöihin, yhdyskuntatekniseen rakentamiseen ja teollisuuteen. Kiinteistö- ja talotekniikan järjestelmämme kattavat kiinteistöviemärijärjestelmät, kiinteistön kuivatusjärjestelmät, -hulevesien hallintajärjestelmät, kaivot, Öljyn- ja hiekanerottimet ja maalämpojärjestelmät. Vahvistaaksemme myyntiorganisaatiota haemme aktiivista myyjää asiakastyöhön kiinteistöteknisiin järjestelmiin.  

Pipelifellä on laaja valikoima tuotteita vesi - ja viemärijärjestelmiin, sähkö - ja telekaapeleiden suojaukseen sekä kiinteistökohtaisia jäteveden puhdistamoja. Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme,joten haemme kentälle sinua, LV-alan osaaja tai alan uusi tähti, aktiiviseksi myyjäksi ja kehittymään myyntiorganisaatiossamme.

Hakemamme Kiinteistötekniikan aluepäällikkö:

1.    Luontaisesti aktiivinen ja oma-aloitteinen myyjä
2.    Motivoituu myynnin kehittämisestä
3.    Kykenee rakentamaan asiakassuhteita
4.    Kykenee itsenäiseen ja systemaattiseen työskentelyyn
5.    Hahmottaa kokonaisuuksia
6.    Kehittää myyntitiimin jäsenenä toimintaa
7.    Hyödyntää tietotekniikan mahdollisuudet

Aluepäällikkö toimii aktiivisesti kentällä myymällä tuotteita ja etsimällä ratkaisuja asiakkaitten tarpeisiin. Vastaat oman alueesi asiakkuuksien kehittämisestä kentällä yhdessä muun myyntiryhmän kanssa. Aluepäällikkö on tuotejärjestelmiemme asiantuntija ja kykenee kouluttamaan alueensa tukkumyyjiä,  urakoitsijoita, rakennuttajia ja suunnittelijoita tuotteiden, niiden käyttötarkoitusten ja asentamisen osalta. Tehtävä edellyttää aktiivisuutta ja pitkäjännitteisyyttä asiakassuhteiden kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Aluepäällikkö osaa toimia tiimissä ja kehittää myyntitiimin toimintaa.
Pipelife kansainvälisenä yrityksenä kehittää tuotejärjestelmiä kaikissa sisaryrityksissään, joten tehtävässä onnistuminen edellyttää englannin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme kykyä käyttää ja omaksua IT-järjestelmiä ja mahdollisuutta matkustaa. Tehtävä sijaitsee asiakkaiden luona kentällä, mutta toimistosi sijaitsee Vantaan toimipisteessämme. 

Kyllä,  Tunnen kiinteistöjen ja tonttialueen vesi- ja viemärijärjestelmät
.

Ei,  kiinteistöjen ja tonttialueen vesi- ja viemärijärjestelmät eivät ole vahvuuteni
Pipelife flags
Pipelife flags