Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Pipelife Finland - Kumppanina paras

Lupaukset pidetään


Pipelife Finland on arvojohdettu, yksilön vastuunottoon rohkaiseva työyhteisö, jossa työskentelyn pitää olla hauskaa. Arvojen lisäksi toimintaamme ja päivittäisiä valintojamme ohjaa strategiamme ydin: lupausten pitäminen.

Olemme yksi Suomen johtavista alan toimijoista ja teemme yhteistyötä parhaiden kumppaneiden kanssa niin kuljetuksissa, jakelussa kuin asennuksissakin. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä sekä Joensuussa.

Pipelife Finland on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta. Oman vankan osaamisemme lisäksi Euroopan johtavan toimijan menetelmät, alan tietämys ja toimintamallit ovat asiakkaidemme käytettävissä kauttamme. Konsernin toiminta käsittää 29 tehdasta, 28 toimintamaata ja noin 3000 työntekijää.


Arvomme


  1. Luottamuksen säilyttäminen - lupausten pitäminen
  2. Yksilön arvostus; erilaisuus on voimavara
  3. Sitoutuminen yhteisiin päämääriin;
    sovi mitä tehdään – tee mitä sovitaan


Pipelife Finland Oy suhtautuu vakavasti lupauksiin, joita annamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Luottamus on kaiken toimintamme lähtökohta ja pidämme lupauksemme.

Erilaisuus nähdään aitona voimavarana ja uskomme yksilöiden erilaisuuden vahvistavan yhteisöämme. Yksilön arvostaminen näkyy yhtiössämme useilla tavoilla.  Kannustamme yksilöitämme kehittämään omaa osaamistaan ja opastamme muiden erilaisuuden huomioonottamiseen ja ymmärtämiseen. 

Tärkein toimintaamme ohjaava toiminta-ajatus, lupausten pitäminen, korostuu myös arvoissamme. Luomme yhdessä tavoitteet ja sitoudumme tekemään kaikkemme niiden saavuttamiseksi.


Missiomme


Luoda maailman paras työympäristö, jossa yhdessä kumppaneidemme kanssa kehitämme ja tuotamme ratkaisuja asumisen tarpeisiin.

Visiomme: kumppanina paras


Olemme sitoutuneet kehittämään toimittamaan huippulaadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin kustannustehokkaasti. Haluamme rakentamisen Suomessa olevan olosuhteisiimme nähden laadukasta ja koko kansakunnan ylpeydenaihe, sillä vain paras on kyllin hyvää maailman parhaalle kansalle.


Pipelife kumppanina paras