Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Pipelife Finland Oy

Kumppanina paras

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet. 

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.

Työpaikat

Haluatko olla mukana kehittämässä maailman parasta työpaikkaa? Tarkista avoimet työpaikat tai jätä avoin työhakemus!

Toimipaikat

Pipelife Finland Oy:lla on tehtaat Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä, Joensuussa ja Jyväskylässä. Myyntikonttorimme sijaitsevat lähellä asiakkaitamme Vantaalla ja Tampereella sekä pääkonttori Oulussa. Olemme yksi Suomen markkinoiden johtavista alan toimijoista ja teemme yhteistyötä parhaiden kumppaneiden kanssa niin kuljetuksissa, jakelussa kuin asennuksissakin. Katso tarkemmin Pipelife Finland Oy:n toimipaikat yhteystiedot-sivulta.

Arvot

Pipelife Finland Oy:ssä ihmisten toimintaa ohjaa yksi strateginen ydin: lupausten pitäminen. Yritys on arvojohdettu, yksilön vastuunottoon rohkaiseva työyhteisö, jossa työntekeminen on hauskaa.

Laatu ja Ympäristö

Lue lisää laatumerkinnöistä, standardeista, Nordic Poly Mark -laatumerkistä, yhteiskuntasuhteista ja laadun kehittämisestä.

Historia

Pipelife Finland Oy:n historia perustuu vuonna 1986 perustettuun Hafab Oy:ön. Pipelife Finland Oy on ollut käytössä yritysnimenä vuodesta 2000, jolloin Hafab Oy:n nimi muuttui yritysoston myötä. 

Yhteiskuntavastuu

Pipelife Finland Oy on arvojohdettu, yhteiskuntavastuullinen alan toimija. Lue lisää yhteiskuntasuhteiden toimintamallistamme.

Referenssit

Tutustu infrakohteiden, kiinteistötekniikan tuotteiden, jätevesijärjestelmien, sähkötuotteiden ja muovituotevalmistuksen referensseihin

Pipelife kumppanina paras
Pipelife -kumppanina paras
Great place to work 2011 palkitsemistilaisuus.Kuva: Timo Pylvänäinen, Talouselämä
Great place to work 2011 palkitsemistilaisuus.Kuva: Timo Pylvänäinen, Talouselämä