Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Mitoitusohjelmat

Täältä löydät Pipelifen suomenkieliset tuotteiden mitoitus- ja tuotevalintaohjelmat sekä Pipelife International GmbH:n tarjoamat englanninkieliset mitoitus- ja tuotevalintaohjelmat.

Valitse mitoitusohjelma

Stormbox:n mitoitusohjelmalla määrität hulevesien imeytysjärjestelmän koon ja tarvittavien Strombox elementtien määrän. Tunnukset mitoitusohjelmaan saat yhteyshenkilöltämme.

 

Pipelife International GmbH:n mitoitusohjelmat

 

HUOM!

Huomaathan, että nämä mitoitusohjelmat täydentävät muuta Pipelife suunnittelu- ja asennusmateriaalia, joka on esitteissämme, verkkosivuillamme tai muussa tarjoamassamme materiaalissa. Mitoitusohjelman käyttäjän oletetaan hallitsevan näissä ohjelmissa käytetyt laskelmat, mitoituksen ja asentamisen periaatteet sekä tuntevan niiden vaikutukset tuotteiden käyttökohteisiin, sovellettavuuteen ja niiden rajoituksiin.

Nätä ohjelmia ei ole tarkoitettu korvaamaan osaavan ammattihenkilön arviointikykyä eikä asiantuntemusta. Pipelife pyrkii parhaan kykynsä mukaisesti huolehtimaan ohjelmien sisältämien tietojen tarkkuudesta. Emme kuitenkaan takaa ohjelmien täydellistä virheettömyyttä. Kaikkia ohjelmistojen tuottamat taulukot, lausunnot ja/tai tulokset tulee ymmärtää suosituksina. Tällä sivustolla esiintyvien mitoitusohjelmien tulokset, lausunnot ja/tai tulokset eivät ole hyväksikäytettävissä sellaisenaan muiden valmistajien tuotteisiin.