Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Laatu

Laatu ja ympäristöpolitiikka

Pipelife Finlandin päämääränä on kehittää ja tuottaa ratkaisuja asumisen tarpeisiin. Parannamme elämisen laatua tuottamalla ja toimittamalla muoviputkiratkaisuja ja muita laitteistoja veden ja energian kuljettamiseen, puhdistamiseen, sekä sähkö- ja tiedonsiirtoverkkojen suojaamiseen.

Pipelifen menestys perustuu siihen, että täytämme asiakkaidemme odotukset toimittamalla oikea-aikaisesti, tarpeiden mukaiset tuotteet ja palvelut. Tuotteiden valmistamisessa ja kehittämisessä otamme huomioon tuotteiden koko elinkaaren, kestävän kehityksen ja jatkuvan parantamisen periaatteen, sekä ympäröivän yhteisön huomioon ottamisen.

Valmistusmenetelmiä ja raaka-aineita valitessamme suosimme mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Parannamme jatkuvasti toimintojamme laatujärjestelmämme avulla ja pyrimme toiminnassamme ympäristön suojelun   jatkuvaan parantamiseen ja ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen.


Pipelife Finland Oy:n toimintajärjestelmä on SFS-EN ISO 9001:2015-standardin mukainen ja se on Inspecta Sertifiointi Oy:n sertifioima.

Laatumerkinnät

Hae täältä sertifikaattidokumentit, CE-merkintöjen suoritustasoilmoitukset, Standardidokumentit, NPM merkintäluvat ja Tehdasstandardit. Laatumerkinnät ovat kaikki koneellesi ladattavassa pdf-muodossa.

Sertifiointi- ja laatujärjestelmät

Hae täältä lisätietoa laatusertifioinneista, CE-merkinnöistä Pipelife tuotteissa ja kierrätyksestä.

Nordic Poly Mark

Pipelife käyttää tuotteissaan korkean pohjoismaisen laatutason osoittavaa Nordic Polymark laatumerkkiä.

Raaka-aineet

Pipelife Finland Oy käyttää tuotannossaan laadukkaita raaka-aineita korkealuokkaisilta toimittajilta. Pipelifella on käytettävissään laaja-alainen vuosikymmenten aikana kertynyt  osaaminen muoviraaka-aineiden jalostamisessa tuotteiksi.

Yrityksellä on käytettävissään Euroopan laajimpiin kuuluvan muovituotevalmistaja Pipelife International GmbH konsernin osaaminen ja resurssit niin raaka-aineiden, tuotteiden kuin tuotantomenetelmien kehittämisessä.

Laadun kehittäminen

Laadukkaat tuotteet kilpailukykyisesti on yksi Pipelife Finland Oy:n arvolupauksista. Tuotteiden, palvelun ja toiminnan laadun kehittäminen yksi Pipelife Finland Oy:n toiminnan kulmakivistä.

Saavuttaakseen ja pitääkseen asiakkaille annetut lupaukset tuotteidemme ja toimintamalliemme korkesta laadusta ja tehokkuudesta Pipelife Finland Oy kehittää ja ylläpitää aktiivisella palauteohjaavuudella ja laatutiimitoiminnalla.

Kierrätys

Muovimateriaali on oikein kierrätettynä uudelleen hyväksikäytettävissä muovituotteiden valmistuksessa. Muoviteollisuus ry:n putkijaoston Ympäristötyöryhmä on luonut ohjeet muoviputkituotteiden kierrättämiseen. Tutustu ohjeisiin alla ja löydä lähin kierrätysmuovia vastaanottava keräyspiste.

Lue lisää Muoviteollisuuden kierrätysohjeista

OHS toimintamalli

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä prioriteeteista Pipelifella. Käytössämme on useita eri toimintoja onnettomuuksien vähentämiseksi koko Pipelife-konsernissa. Meidän OHS-järjestelmämme (Occupational Health and Safety/Työterveys ja -turvallisuus) tähtää olemaan tehokkuudeltaan luokkansa paras.

Muoviteollisuus ry:n video

Borealis_Product_Polyolefins_Pellets_hires-300x200