Choose your region

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Huomaathan, että tehdellä(*) merkityt kentät tulee olla täytettyinä.
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Valitse markkinajohtajan valikoimasta

Sähkötuotteet ammattilaisille

Pipelifen sähkötuotteiden valikoimasta löydät tuotteet sähköasentamiseen ja maahan asennettujen sähkö- tai datakaapelien suojaamiseen. Sähkö- ja kaapelinsuojaputket valmistetaan yleensä PP:sta, PVC:stä ja PE:stä.

Valikoimastamme löydät kaapeloidut Elli Powerflex -putkijohdot ja perinteiset Elli JM/TAM- sähköasennusputkiet, sekä Elli Plus Topspeed-JM/TAM asennusputket. Elli Plus Topspeed -asennusputkessa on liukastepinnoituksen ansiosta pienempi vetovastus.

Kaapelinsuojajärjestelmävalikoimasta löydät kaapelinsuojat käyttöluokkiin SN16/A ja SN8/B niin yksi-, kaksi- kuin kolmikerrosrakenteella valmistetut putket. Valikoimamme täydentävät OPTO-auraustuotteet Optolife-kaapelikaivoineen. OPI-kanaaleilla kokoat kaapelisuojaputket tehokkaiksi kokonaisuuksiksi. Snipp&Snapp -väliaikaissuojaputkella suojaat työmaalla esiin kaivetut kaapelit ja vesijohdot vahingoittumiselta.

Sähköasennusputket

Valitse sähköasennusputkivalikoimastamme taipusat Elli TAM ja Elli Plus tai Elli JM -sähköasennusputket. Sähköasennusputkia dimensioihin Ø16, 20, 25, 32, 40 ja 50 mm. Valikoimasta läydät myös putkijohdot tyypillisimpiin kaapelointiasennuksiin. Tuotteemme on merkitty S- ja FI-hyväksynnillä.

Kaapelinsuojajärjestelmät

Valitse johtavan kaapelisuojatoimittajan tuotteet kohteellesi. Kaapelinsuojaputket yksi-, kaksi tai kolmikerrosrakenteella, Opto-aurausputket ja -kaapelikaivot, kaapelikourut, alitusputket,  putkikaaret ja työmaiden väliaikaiset kaapelisuojat tarjoavat laajan valikoiman ratkaisuja kaapelinsuojaamisen tarpeisiin.

Yhteyshenkilö myynti ja tuotetuki

Tarja Jokinen

Tarja Jokinen

Myyntipäällikkö, Sähkötuotteet

Lataa vCard
Toini Seppänen

Toini Seppänen

Myyntineuvottelija, Länsi-Suomi, Sähkötuotteet

+358 30 600 2211
Lataa vCard
Pipelife Topspeed JM asennusputki
Pipelife Topspeed JM asennusputki
Uutuus PE-kaapelinsuoja ROCKY pinta-ja kallioasentamiseen
Uutuus PE-kaapelinsuoja ROCKY pinta-ja kallioasentamiseen