Choose your region
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Huomaathan, että tehdellä(*) merkityt kentät tulee olla täytettyinä.
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Valitse markkinajohtajan valikoimasta

Sähkötuotteet ammattilaisille

Pipelifen sähkötuotteiden valikoimasta löydät tuotteet sähköasentamiseen ja maahan asennettujen sähkö- tai datakaapelien suojaamiseen. Sähkö- ja kaapelinsuojaputket valmistetaan yleensä PP:sta, PVC:stä ja PE:stä.

Valikoimastamme löydät kaapeloidut Elli Powerflex -putkijohdot ja perinteiset Elli JM/TAM- sähköasennusputkiet, sekä Elli Plus Topspeed-JM/TAM asennusputket. Elli Plus Topspeed -asennusputkessa on liukastepinnoituksen ansiosta pienempi vetovastus.

Kaapelinsuojajärjestelmävalikoimasta löydät kaapelinsuojat käyttöluokkiin SN16/A ja SN8/B niin yksi-, kaksi- kuin kolmikerrosrakenteella valmistetut putket. Valikoimamme täydentävät OPTO-auraustuotteet Optolife-kaapelikaivoineen. OPI-kanaaleilla kokoat kaapelisuojaputket tehokkaiksi kokonaisuuksiksi. Snipp&Snapp -väliaikaissuojaputkella suojaat työmaalla esiin kaivetut kaapelit ja vesijohdot vahingoittumiselta.

Sähköasennusputket

Valitse sähköasennusputkivalikoimastamme taipusat Elli TAM ja Elli Plus tai Elli JM -sähköasennusputket. Sähköasennusputkia dimensioihin Ø16, 20, 25, 32, 40 ja 50 mm. Valikoimasta läydät myös putkijohdot tyypillisimpiin kaapelointiasennuksiin. Tuotteemme on merkitty S- ja FI-hyväksynnillä.

Kaapelinsuojajärjestelmät

Valitse johtavan kaapelisuojatoimittajan tuotteet kohteellesi. Kaapelinsuojaputket yksi-, kaksi tai kolmikerrosrakenteella, Opto-aurausputket ja -kaapelikaivot, kaapelikourut, alitusputket,  putkikaaret ja työmaiden väliaikaiset kaapelisuojat tarjoavat laajan valikoiman ratkaisuja kaapelinsuojaamisen tarpeisiin.

Yhteyshenkilö myynti ja tuotetuki

Tarja Jokinen

Tarja Jokinen

Myyntipäällikkö, Sähkötuotteet

Lataa vCard
Vesa Juka

Vesa Juka

Tuotepäällikkö, Sähkötuotteet

Toini Seppänen

Toini Seppänen

Myyntineuvottelija, Länsi-Suomi, Sähkötuotteet

Lataa vCard
Pipelife Topspeed JM asennusputki
Pipelife Topspeed JM asennusputki
Uutuus PE-kaapelinsuoja ROCKY pinta-ja kallioasentamiseen
Uutuus PE-kaapelinsuoja ROCKY pinta-ja kallioasentamiseen