Choose your region
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Huomaathan, että tehdellä(*) merkityt kentät tulee olla täytettyinä.
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Kaapelinsuojajärjestelmät

Kaapelinsuojaputket

Kaapelinsuojaputki valikoimasta löydät tuotteet sähkö-, puhelin- ja datakaapelien suojaamiseen yksi-, kaksi- tai kolmikerrosrakenteella lujuusluokkiin SN4/C, SN8/B tai SN16/A. Kaapelisuojauksen erikoiratkaisuina PVC-alitusputki ALP100 ja ALp110 SN30. Tuulivoimarakentamiseen erikoistuotteet vaikeisiin maasto-olosuhteisiin soveltuvat kaapelinsuojat. Kaapelinsuojaputkemme valmistetaan tyypillisesti PVC:stä tai PE:stä. Kaapelinsuojaputket soveltuvat rakenteensa ja ominaisuuksiensa mukaisesti ympärivuotiseen rakentamiseen.

 

PVC-Kaapelinsuojat

PVC:stä valmistetut kaapelinsuojaputket sähkö- ja puhelin/dataverkon rakentamiseen. Kaapelinsuojaputkia on saatavissa paineluokkiin SN8 ja SN16, dimensioihin Ø50, 100, 110 ja 140. Kaapelinsuojaputkien pitävyyden varmistaa liitosmuhvin huulitiiviste. Tuotteen vetolujuus on erinomainen. Teiden ja rautateiden alituksiin tarjoamme Alitusputkea Ø 100 ja 110 dimensioihin

PVC-kaapelikourut

Pipelife PVC-kaapelikourut rengasjäykkyys A/16 kN/m2.

 

 

Kaksikerroskaapelinsuoja-Tupla

Kaksikerroksisia TUPLA-kaapelinsuojaputkia valmistetaan dimensiohin Ø110- ja 160 ja lujuusluokkiin SN16/A, SN8/B ja SN 4/C. Kaapelinsuojaputken lujuusluokan tunnistaa putken tunnusraidan väristä: SN16/A punaisesta raidasta ja SN8/B sinisestä raidasta.

Kaksikerroksisen Pipelife TUPLA-kaapelinsuojaputken kevennetty rakenne sopii yleiskäyttöön sähkö- ja puhelin/dataverkoston suojaamiseen. Tuote on omianaisuuksiltaan pituussuunnassa taipuisa. Tuotteen asennettavuus säilyy erinomaisena myös kylmissä olosuhteissa. TUPLA-kaapelinsuoja varustetaan pistopäästään tiivisteellä.

Kolmikerroskaapelinsuoja-Viper3

Kolmikerroksiset polyeteenistä valmistetut Viper3-kaapelinsuojaputket nopeaan asentamiseen. Viper3-kaapelinsuojaputki on kevyt käsitellä rakenteellisen jäykkyyden kärsimättä. Putken yhteet kiinnittyvät tiiviisti toisiinsa mahdollistaen nopean ja tehokkaan kaapelin asentamisen.

PE-Kaapelinsuoja ROCKY

ROCKY-PE-kaapelinsuojaputki verkon rakentamisen erityiskohteisiin. ROCKY SRS-kaapelinsuoja vesistöalituksiin ja ROCKY SRE-kaapelinsuoja on tarkoitettu pinta-asentamiseen. Tuotteet on kehitetty maan-ja kallionpäällisten kaapelinsuojauskohteisiin.   

Kaapelinsuojaputkien tuotemerkinnät

Tutustu kaapelinsuojaputkien tuotemerkintöihin täältä

Tarja Jokinen

Tarja Jokinen

Myyntipäällikkö, Sähkötuotteet

Lataa vCard
Vesa Juka

Vesa Juka

Tuotepäällikkö, Sähkötuotteet

Toini Seppänen

Toini Seppänen

Myyntineuvottelija, Länsi-Suomi, Sähkötuotteet

Lataa vCard

Lisätietoa

 

Uutuus Rocky PE-SRE ja SRS putki kaapelinsuojauksen erikoiskohteisiin
Uutuus Rocky PE-SRE ja SRS putki kaapelinsuojauksen erikoiskohteisiin
Kaapelikouru XYS120 ja XYS140
Kaapelikouru XYS120 ja XYS140