Choose your region
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Huomaathan, että tehdellä(*) merkityt kentät tulee olla täytettyinä.
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Kaapelinsuojajärjestelmät

Kaapelinsuojajärjestelmiä käytetään verkonrakentamisessa tele- tai sähkökaapeleiden mekaanisina suojina. Kaapelinsuojajärjestelmissä käytetään maahan asennettuja tai kiinteisiin rakenteisiin kiinnitettyjä putkia. Lisäksi kaapelinsuojauksessa kaapeleiden korjaustöiden yhteydessä halkaistuja putkia tai kouruja. Kaapelinsuojaputket valmistetaan PVC:stä ja PE:stä.

Pipelife-kaapelisuojaputkilla ja OPTO-sarjan tuotteilla kaapelinsuojausten asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Valitse markkinajohtajan valikoimasta Suomen markkinoille kehitetyt tuotteet. Kaapelinsuojat yksi-, kaksi- tai kolmikerrosrakenteella on saatavilla lujuusluokkiin SN8/B tai SN16/A. Erikoistuotteina valikoimassamme on liikennealueen alituksiin suunnitellut alitusputket. Taajama-asennuksiin on OPI-asennusjärjestelmä, jolla saat rakennettua pieneen tilaan suuren kaapelikapasiteetin. Tuotevalikoimastamme löydät myös taivutetut kaaret-, OPTO-aurausputket ja kaapelikaivot. Lisäksi valikoimastamme löytyy työmaiden tilapäiseen suojaukseen ja korjausrakentamiseen tarkoitetut Snipp&Snapp -suojausputket. 
 
 

Kaapelinsuojaputket

Kaapelinsuojaputket yksi-, kaksi- ja kolmikerrosrakenteella. Pipelife- kaapelisuojaputket valmistetaan PVC- ja PE-raaka-aineista lujuusluokkiin SN8/B ja SN16/A. Kaapelinsuojat soveltuvat rakenteensa ja ominaisuuksiensa mukaisesti ympärivuotiseen rakentamiseen.

Kaapelinsuojaputki ROCKY

ROCKY PE-Kaapelinsuojaputki valikoimasta tuotteet kaapelinsuojauksen erikoiskohteisiin. ROCKY kaapelinsuojaa on saatavilla kahteen rängasjäykkyysluokkaa SRS 16 kN/m2 maanalaisten kaapelointien tai vesistöalitusten suojaamiseen ja SRE 64 kN/m2 pinta-asennettujen kaapelointien suojaamiseen.

Kaapeli- ja haaroituskaivot

Pipelife kaapelikaivot verkonrakentamisen käyttöön. Kaapelikaivolla suojaat kytkennät, liittymät, haaroitukset tai varastoit kaapelia uusia myöhempää käyttöä varten.

 

OPI -kanaaliasennusjärjestelmä

OPI-asennusjärjestelmällä rakennat kaapelisuojauksen tehokkaasti taajamakohteisiin tai kohteisiin, joissa tarvitaan suuri määrä kaapelinsuojaputkia rajalliseen tilaan. Järjestelmä säästää tilaaa helpottaa suuren kaapelikapasiteetin rakentamista. Järjestelmä koostuu tuki- ja välikammoista. Väli- ja tukikammat ovat saatavissa Ø50, 75, 110 ja 160mm dimensioille.

OPI -asennusjärjestelmän edut:

  • lyhentää asennusaikaa
  • putket 30mm etäisyydellä toisistaan
  • helpottaa järjestelmän laajentamista

Snipp&Snapp -putkielementti

Snipp&Snapp on rakennusaikainen kaapeloinnin ja putkilinjojen suojus. Tuote on tarkoitettu rakennusaikaiseen maanpäälliseen kaapeloinnin tai vesijohtojen suojaamiseen. Snipp & Snapp soveltuu kaapeli- ja putkisuoja työmaille verkoston väliaikaiseen suojaamiseen.

Snipp&Snapp perustuu halkaistavaan ja lukittavaan mekanismiin, jonka avulla työmaalla olevat kaapelit ja putkistot voidaan suojata. Tuote voidaan liittää toisiinsa ja sen rakenne mahdollistaa 10° kulman/metriä kohden. Snipp&Snapp valmistetaan polypropeenista PP Ø 110 ja Ø 160 kokoihin.

Mitat:

  • 110/160 x 1000
  • SRN ja SRS lujuusluokkiin
  • Saatavissa myös muhvi Ø110 TUPLA-kaapelinsuojaputkiin


Tuotetta on saatavissa kolmella signaalivärillä, joilla suojatut kaapelit voidaan merkitä työmailla.

  • Keltainen - sähkökaapeleille
  • Punainen - puhelin ja data kaapeleille
  • Vihreä - kaapeli-tv

Alitusputki

Pipelife erikoistuote alituksiin. Pipelife alitusputket ALP 100 ja ALP 110 ovat suunniteltu liikennealueilla tehtäviin teiden ja rautateiden alituksiin. Tuotteet on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Alitusputkea on saatavissa dimensioihin 100-110 rengasjäykkyydelle 30kN/m2

Satulahaara

Pipelife satulahaara 100/50/45 on kaapelinsuojaputken haaroituksiin ja jälkiliittymiin tarkoitettu tuote. Satulahaara valmistetaan dimensioon 100, josta saadaan 50mm liittymä 45 asteen kulmassa.

Sähköasennusputket ja kaapelinsuojausjärjestelmät

Lisätietoa

 

Tarja Jokinen

Tarja Jokinen

Myyntipäällikkö, Sähkötuotteet

Lataa vCard
Vesa Juka

Vesa Juka

Tuotepäällikkö, Sähkötuotteet

Toini Seppänen

Toini Seppänen

Myyntineuvottelija, Länsi-Suomi, Sähkötuotteet

Lataa vCard
Optolife 1000 mittakuva
Pipelife Satulahaara
Pipelife Satulahaara