Choose your region

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Huomaathan, että tehdellä(*) merkityt kentät tulee olla täytettyinä.
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Pipelife Ympäristön reilut jätevesijärjestelmät

Pipelife Ympäristö -jätevesijärjestelmät on koottu valmiiksi ratkaisuiksi yhden LVI-numeron alle, joten urakoitsijan on helppo hankkia ja asentaa ne kuluttaja-asiakkaalleen.

Hae www.puhdastulevaisuus.fi -kuluttajasivuiltamme tuote tarpeeseesi ja hae lisätietoa haja-asutuksen jätevesien puhdistuksesta.

 

Lisätietoa

Kuluttajille

Ammattilaisille:

Jätevesijärjestelmät

Pipelife on koonnut useimpiin tyypillisiin jätevesijärjestelmäkohteisiin valmiiksi sopivat ratkaisut. Valikoimastamme löydät perinteiset maaperäkäsittelyjärjestelmät: maasuodattamon, maaimeyttämön, järjestelmät harmaille- ja wc-vesille sekä pienpuhdistamot.

Tuotteet ja tarvikkeet

Pipelife-jätevesijärjestelmän voit koota myös järjestelmän komponeneteista. Valitse saostussäiliö, suodatus- tai imeytyskenttä putkilla tai kaseteilla asiakkaasi tarpeiden ja kohteen asukasvasteluvun mukaisesti.

Puhdastulevaisuus.fi - Kuluttajien jätevesitieto

Puhdastulevaisuus.fi on kuluttajille tarkoitettu sivusto jätevesijärjestelmistä. Hae
sivuilta kiinteistöösi sopiva jätevesijärjestelmä. Löydät myös lähialueesi asiantuntevat jätevesikumppanit suunnitteluun, asennukseen ja jälleenmyyntiin.

Materiaali Pipelife Ympäristökumppaneille

Kokosimme tietokokonaisuuden jätevesijärjestelmiin liittyen. Löydät täältä suunnitteluohjelmistoissa käytettävät järjestelmäkuvauksien DGW-tiedostot ja järjestelmäkuvaukset PDF-muotoisina. Lataa ja katsele täältä tuotteiden asennusohjeita.

Laajennettu suodatuskasettipaketti Patanan koulu, Veteli

Laajennettu suodatuskasettipaketti Patanan koulu, Veteli

Pipelife Ympäristön suodatuskasetti on ollut kuluneen kesän menestys kotitalouksien ja kesämökkien jäteveden puhdistukseen. Suodatuskasetit …
Heiniojan kestitupa

Heiniojan kestitupa

Maatilamatkailu on erittäin kausiluontoista ja se asettaa erityisvaatimuksia myös jätevesijärjestelmälle. Sen pitää pystyä käsittelemään …

Jätevesijärjestelmistä kuluttajille
Jätevesijärjestelmistä kuluttajille
Suodatuskasettipaketti 10- laajennettu jätevesijärjestelmä
Suodatuskasettipaketti 10- laajennettu jätevesijärjestelmä
Tutustu uuteen Pisara-harmaavesisuodattimeen
Tutustu uuteen Pisara-harmaavesisuodattimeen