Choose your region
YHTEYSTIEDOT | Suomi
Menu

Liiketoiminta-alueet

Kokosimme tälle sivulle tyypillisiä asiakasryhmiämme kiinnostavia tietokokonaisuuksia. Valitse omasi ja löydä tarvittava tieto helposti.


Tukkukauppa

Kokosimme tukkukaupan tarpeisiin tietokokonaisuuden tuotteista, hinnoista, laadusta, sekä tuotetuen ja myynnin yhteystiedoista. Infra-, talotekniikka sekä sähkö- ja kaapelinsuojatuotteiden ja jätevesijärjestelmien joukosta löydät tuotteen jokaiseen asiakkaasi tarpeeseen ja tarpeellista tietoa, miten palvella asiakastasi paremmin.

Suunnittelijat

Tältä sivulta löydät suunnittelussa tarvitsemaasi tietoa tuotteistamme ja niiden soveltuvuudesta eri käyttötarkoituksiin. Kokosimme suunnittelijan tarpeisiin kokonaisuuden tuotteista, laatu-asiosta, referensseistä, asennus- ja käyttöohjeista.

Asentajat

Tältä sivulta löydät asentamisessa tarvitsemaasi tietoa tuotteistamme ja niiden soveltuvuudesta eri käyttötarkoituksiin. Kokosimme suunnittelijan tarpeisiin kokonaisuuden tuotteista, asennus- ja käyttöohjeista ja teknisen tuen yhteystiedoista.

Kuluttajat

Kokosimme rakentajien ja remontoijien tarpeisiin tietoa tuotteistamme ja niiden soveltuvuudesta eri käyttötarkoituksiin. Kokosimme kokonaisuuden tuotteista, asennus- ja käyttöohjeista ja meiltä usein kysytyistä kysymyksistä.

Tutustu Jätevesijärjestelmiemme kuluttajille suunnattuun sivustoon osoitteessa
www.puhdastulevaisuus.fi
clouds